США підтримують підхід України до подальшого врегулювання ситуації на Донбасі, а також висловлюють підтримку в питаннях децентралізації влади та виконання Мінських домовленостей.

Про це йшлося під час зустрічі президента Петра Порошенка з помічником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд.

"Помічник Державного секретаря привітала президента України з успішним голосуванням Верховної Ради за направлення законопроекту про внесення змін до Конституції щодо децентралізації влади до Конституційного Суду", - інформує прес-служба Порошенка.

Під час зустрічі Порошенко наголосив, що Україна неухильно виконує Мінські домовленості і робить все можливе для їх належної імплементації.

Читайте також: У російському ресторані пропонують "страви з Порошенка і Яценюка" (фото)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Президент сподівається, що США й надалі сприятимуть деескалації ситуації на Донбасі.