Міхаїл Саакашвілі призначив екс-міністра екології Ігоря Шевченка своїм позаштатним радником. Новий радник вже відрапортував про результати виконаної роботи.

Про це колишній міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ми домовилися, що я візьму участь в команді Саакашвілі в якості позаштатного радника і займуся сприянням в реалізації інвестиційних проектів, які планують або вже почали реалізовувати в Одеській області. Буду допомагати в залученні нових інвесторів та організацію нових інвестиційних проектів, допомагати одеському бізнесу у взаємодії з центральними органами влади в Києві та сприяння у вирішенні їхніх проблем на національному рівні ", - написав Шевченко у своєму пості.

Читайте також: Саакашвілі обізвав Філатова "рейдером" і "накачаним виродком" (відео)

Також під час свого візиту до Одеси Шевченко взяв участь у засіданні Ради інвесторів Одеської області на чолі з Міхеїлом Саакашвілі і зустрівся з рядом інвесторів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Також представив губернатору інвестора з новим проектом на $ 100 млн доларів і домовився про проведення в серпні автопробігу електромобілів Київ-Одеса-Білгород-Дністровський за участю губернатора", - зазначив екс-міністр екології.