Походження величезних земельних ділянок, задекларованих колишнім главою ДФС, попросили пояснити під час судового засідання.

Про це повідомляє "Українська правда".

Роман Насіров заявив, що придбав землю у Чернігівській області для того, щоб займатися вирощуванням фруктових дерев. За його словами, яблуневий сад – це нібито мрія всього життя, тому жодних неправомірних дій у цьому він не вбачає.

Крім того, правозахисники підозрюваного звернулися до Апеляційного суду із проханням переглянути рішення Солом'янського райсуду, що стосується арешту підзахисного.

Сам екс-очільник ДФС заявив, що на проблеми із серцем не скаржиться, а стан свого здоров'я оцінює добре.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що користувачі соцмереж висміяли адвокатів Романа Насірова за надто гучні заяви стосовно нього. Зокрема, вони порівнювали ситуацію із підсудним зі сталінськими репресіями та навіть муками Христа.