Мер Бучі Анатолій Федорук придбав мінівени Peugeot Rifter і подарував їх сільським та селищним головам сусідніх громад, які приєдналися до Бучанської ОТГ. Дісталася машина і рідній сестрі градоначальника.

Про такий широкий жест "найбагатшого мера України після Кличка" повідомляє Facebook-спільнота "Міністерство люстрації".

Зазначається, що мер Бучі Анатолій Федорук, на якого заведена справа за розкрадання лісу в особливо великих розмірах, придумав спосіб, як відмити мільйони з міськбюджету.

"Він купив 5 мінівенів на 3,3 млн гривень - особисто прийняв рішення зробити подарунки в.о. старостам щойно створеного Бучанської ОТГ, серед яких опинилася і рідна сестра Федорука Лариса", - пише "Міністерство люстрації".

На таких дорогезних подарунках мер Бучі непогано нагрів руки. Щоб закупити машини, в міській раді 15 лютого оголосили тендер, а вже 11 березня Федорук підписав договір на покупку 5 мінівенів за ціною 658 тисяч гривень, тоді як на офіційному сайті ціна стоїть - 505 тис грн.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Чи мав право мер Бучі витрачати бюджетні гроші на такі подарунки, чому завищена вартість машин і чи довго ще триватиме судовий процес?", - задає риторичне запитання "Міністерство люстрації".

Коррупция - его второе имя. Он самый богатый мэр Украины(после Кличка конечно же😂) Анатолий Федорук - мэр Бучи, которого...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Vrijdag 12 juli 2019