В команді президента вважають, що телефонна розмова Зеленського з Путіним є першим кроком до подальших переговорів і звільнення українців. Завдяки цій бесіді відкривається можливість відновити переговори в нормандському форматі.

Про це стало відомо з Facebook-сторінки команди Зеленського.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора Зеленський дзвонив президентові Російської Федерації. Це перший крок до відновлення переговорів в нормандської форматі. Сподіваємося, що вже скоро звільнять полонених військових моряків та інших громадян України, які перебувають в РФ". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 12 липня, вніс до Верховної Ради відповідний законопроект під №10444 з позначкою "невідкладний". У ньому йдеться про посилення люстрації для чиновників.

Володимир Зеленський ініціював розширення дії закону про люстрацію на президента, депутатів, спікера, членів ради, які обираються чиновників і кандидатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.

Також Знай.uа писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.