Президент України Володимир Зеленський надав українські гражанство військовослужбовцям з інших країн, які захищають незалежність і суверенітет України на сході країни. Гарант обрадував українськими паспортами дев'ятьох іноземців. Серед них - п'ятеро уродженців Росії, двоє - з Білорусії, а також уродженця Молдови та уродженцю Грузії. Про це свідчить указ, що був опублікований на сайті Президента України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В документі зазначено, що відповідно до пункту 26 статті 106 Конституції України та статті 9 Закону України "Про громадянство України", він надає українське громадянство особам, що становлять державний інтерес для України таким людям, як Сергій Олексійович та Денис Прохоров, Микита Макєєв, Андрій Ковниренко і Сергій Гноєвий, Нугзари Канделакі, Станіслав Гібадулін, який знаходиться в лавах Збройних сил України на Донбасі вже п'ять років.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, Зеленський наказав прийняти в громадянство України росіян, які мають видатні заслуги перед Україною: Сивохін Олексій і Фомін Дмитро.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли зустрінеться з Путіним: "Домовилися, що буде...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зробив шокуючу заяву з виборів: "Я не знаю, я думаю".

Знай.uа писав, Зеленському спробували пред'явити за зв'язок зі скандальним нардепом, відповів жорстко.