Український блогер Михайло Шнайдер порівняв президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Трюдо прем'єр-міністр Канади. Йому 46 років. Він одержав освіту у двох Університетах. Є бакалавром в області Англійської літератури й бакалавром Педагогіки. Протягом двох років вивчав інженерну справу, навчався в магістратурі за спеціальністю "Географія навколишнього Середовища". Джастін знаходиться в прекрасній фізичній формі. Захоплюється йогою, бігом і Боксом. Він прекрасний оратор, відкритий і щирий чоловік, улюбленець всіх Канадців. Трюдо вже кілька років успішно керує однією з найбільш розвинених і благополучних держав у світі", - йдеться в дописі блогера.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Блогер додав, що світ стрімко змінюється, тому прийшов інший час. Нині саме такі політики, як Зеленський та Трюдо змінюватимуть життя людей.

"А тепер я скажу відверто. Наш президент абсолютно ні в чому НЕ ПОСТУПАЄТЬСЯ канадському колезі. Такий же молодий, активний і кмітливий хлопець. Тому я впевнений в тому, що Зеленський доб'ється не менших, а можливо і більших результатів ніж Трюдо. Адже світ стрімко змінюється. Настав час цих хлопців. Час молодих і сучасних", - додав Шнайдер.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.