У "Слуги народу є по 2-3 "ефективні" кандидатури на посади спікера, його заступників, прем'єра, міністрів, глави фракції, голів комітетів, підкомітетів. Дмитро Разумков розказав, як роздаватимуть посади у владі.

Партія "Слуга народу" планує розподіляти керівні посади в органах влади, виходячи не з квотного принципу, а з огляду на особисті якості кандидатів. Про це заявив лідер партії Дмитро Разумков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Будемо виходити зі знань, досвіду, професійних якостей тих чи інших людей. І ще раз скажу, що далеко не завжди це можуть бути представники команди, які пройшли всю кампанію. Ми виходимо не з квотного принципу, а з принципу ефективності", - розповів він.

Дмитро Разумков

За словами Разумкова, в його партії є по 2-3 "ефективні" кандидатури на посади спікера, його заступників, прем'єра, міністрів, глави фракції, голів комітетів, підкомітетів, а також в органах центральної виконавчої влади.

"Ми будемо прагнути, щоб на ці позиції потрапили наші колеги, але якщо ми будемо бачити, що хтось більш ефективно зможе реалізовувати ті чи інші завдання, тоді приналежність до команді не буде основоположною".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера та генпрокурора

Також портал Знай.uа писав, стало известно, кто может заменить Юрия Луценко на должности главы ГПУ