У черговому випуску програми "Право на владу" мова йшла про "Зелений бум". В прямому ефірі з'ясовували, чи обернеться однопартійна більшість у Верховній Раді карт-бланшем на зміни, а чи ризиком надмірної концентрації влади в руках однієї політичної сили.

В ході програми ведуча Наталія Мосейчук задала запитання голові партії "Слуга народу" Дмитру Разумкову про відновлення системи.

"Як показала історія, що залити кров'ю Майдан це не гарантія не відновлення системи. Що потрібно зробити щоб система не відновилася і не поглинула вас усіх?", - запитала ведуча.

У відповідь Разумков заявив, що незабаром наступлять глобальні кардинальні зміни, а система працюватиме за законом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми розуміємо всю ту відповідальність яка лежить на нашій команді. Чим ми відрізнямось? Ніколи в раніше нашій державі не було можливості повністю змінити систему – так, приходили нові люди, так, багато з них були адекватні, нормальні, іноді навіть і порядні. Але унікальність сьогодення в тому, що є три вертикалі, які будуть повністю змінені – це офіс президента на чолі з президентом, який вже змінився. Незабаром будуть глобальні зміни і монобільшість у Верховній Раді, яка інша", - відповів Разумков.

Говорячи про "попередників", які порушували закон, Разумков запевнив, що вже скоро на них заведуть справи і вони відповідатимуть перед законом.

"Система буде працювати виключно за законом. Не тому, що вони нам подобаються чи не подобаються, а тому що вони порушили закон, закон цієї держави. Це позиція і командна, і з кожним мажоритарником, з кожним, хто йшов у списку, була одна дуже важлива розмова – дуже важливо, щоб вони розуміли, яка відповідальність на них лежить, що треба зробити максимум, щоб нам не було соромно за ті 5 років, які ми будемо у ВР чи в інших інституціях. Дуже важливо розуміти – не президент, не Верховна Рада, не голова Ради ніколи нікого з них покривати не будуть, якщо вони вирішать залізти до державного бюджету. Не буде індульгенції, не буде принципу свій-чужий, не буде своїм все-ворогам закон. Це ключове, що сьогодні міняється. І унікальність в тому, що у нас є можливість змінити цю державу. Разом з вами – без вас дійсно ми – ніхто. Так само ми будемо ніхто, якщо ми втратимо цей шанс, який нам дало суспільство", - заявив Разумков.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся зі "слугами народу" в Офісі президента

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков зі "Слуги народу" анонсував перше зібрання нової Ради

Також Знай.ua писав, політолог оцінив шанси коаліції "Слуги народу" Зеленського з "Голосом" і "Батьківщиною"