Формулу успіху Зеленського оприлюднили у Телеграм-каналі політолога Юрія Романенко Romanenko Dreams&Nightmare Show, пише Рoliteka. Так, хоч автор і підтримує ідею нових слуг народу усамітнитися на тиждень в Трускавці, але він не знає і не розуміє, чому саме там навчать новоспечених народних обранців адепти економічної школи Тимофія Мілованова.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як зазначив політолог, абсолютно очевидно, що зробить Зеленського успішним президентом – прагматизм у державній політиці. За його словами, українці повинні перестати боятись і почати експериментувати.

Навчання слуг народу

"Треба відкинути старі уявлення, щоб країна почала вирішувати свої базові проблеми. А для цього потрібно вивести Україну з вічної гризні з приводу мови, віри, Бандери і т. д. і звернути увагу на економіку та інститути", - пише Романенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так, за словами політолога, Зеленський поки що уникає економічної проблематики. Втім протриматися так після отримання моно-більшості в парламенті довго він не зможе. Рано чи пізно доведеться формулювати – як саме ти бачиш зростання добробуту громадян, як ти бачиш економіку країни. Хоча б у загальних рисах.

Цікаво, що "колеги" Зеленського за антиелітарний порядок по всьому світу – від Трампа до Джонсона, від "П'яти зірок" до Орбана.

"Україна – не США, вона не може вести таку агресивну протекціоністську політику, але вона нарешті повинна почати формулювати. У нас є свої національні інтереси і вони можуть конфліктувати з інтересами інших гравців. Навіть наших стратегічних партнерів. Це нормально", - зазначає Романенко.

Нагадаємо, Романенко назвав терміни, в які у Зеленського почнеться криза.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скрипін заступився за Мосейчук і нарвався на жорстку критику.

Також Знай.ua писав, Скрипін пояснив скандал з ANNA MARIA та Притулою.