У середу, 14 липня, Генеральна прокуратура України затримала заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака. Він є один із найближчих соратників чинного генпрокурора України Юрія Луценка. Насправді таких друзів у Луценка дуже мало. Він довіряв Гримчаку і допомагав йому як друг.

Про це на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook написав політолог і соціолог Віктор Небоженко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Перед зняттям Луценко з посади Генпрокурора команда Зеленського ставить Луценко перед вибором. Або ти спокійно йдеш з поста генпрокурора і не торгуєшся з нами про свою недоторканність після втрати посади, або Гримчак та інші дають гучні свідчення на найчеснішого прокурора України, якого і нікому захистити", - заявив експерт.

Юрій Луценко
Юрій Луценко

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Віктор Небожно зазначив, що "своєї політичної партії у Луценка немає, рейтингу немає, надійних суддів і прокурорів немає, адвокати- ті ж, репутації немає, свого ЗМІ немає, і дотепність під кінець закінчилась". А старі друзі вже в його послугах не потребують, адже все одно буде новий Генпрокурор.

"Таким чином, використавши ненависть і старий конфлікт НАБУ і ГПУ, який так активно культивував Луценко всі ці роки, команда Зеленського енергійно виштовхує Луценко з прокуратури", – пише Небоженко.

Зазначимо, що Юрій Луценко заявляв, що напише заяву про звільнення за власним бажанням відразу після того, як буде сформована нова Верховна Рада. Також він додав, що принесе заяву після того, як будуть сформовані керівні органи нового парламенту.

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.