В Національній комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) вказали на необхідність збільшення в Україні вартість електроенергії для громадян, пише сайт “Хвиля”

За словами голови НКРЕКУ Оксани Кривенко, на сьогоднішній день основна можлива причина підвищення ціни для населення — перехресне субсидування між тарифами на світло для різних груп споживачів (побутових і непобутових).

"Врешті-решт, ми зіткнемося з проблемою, що буде необхідність підвищення вартості електроенергії для населення, для того, щоб зменшити ці дотації", - сказала Кривенко.

Нагадаємо, раніше Кабмін ухвалив постанову, згідно з яким в Україні з 1 вересня ціна електроенергії для населення зменшилася на 20 копійок до 11,6 копійки за кВт-год.

Про це повідомляв представник Президента України Володимира Зеленського в Кабміні

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, раніше Андрій Герус, нардеп від партії «Слуга народу» заявив, що з 1 жовтня тарифи на електричну енергію для населення можуть знову знизити. За його словами, існує ймовірність зменшення ціни на світло ще на 10 копійок.

Нагадаємо, Рада готує нововведення, яке подарує нове дихання пенсіонерам.

Як повідомляв портал Знай.uа, у новій Раді мають намір змусити українців відпочивати.

Також портал Знай.ua писав, українці позбулися десятки скандальних олігархів, першими пролетіли люди Ахметова.