Британський Скотланд-Ярд опублікував три нові відеозаписи, які стосуються отруєння Скрипалів. Відео взято з камер відеоспостереження на вулицях Солсбері.

На відеокадрах зняті чоловіки, дуже схожі на підозрюваних у травленні "Олександра Петрова" і "Руслана Боширова".

Скотланд-Ярд стверджує, що відео зроблені 4 березня 2018 року — у день замаху на Скрипалів. На кадрах видно спочатку, як люди проходять через турнікети залізничного вокзалу, потім вони йдуть повз автозаправки на вулиці Уілтон, яка проходить неподалік від будинку Сергія Скрипаля, а потім камера зафіксувала їх на вулиці Фишетон за кілька годин до від'їзду з Солсбері.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Запис з камер стеження двох підозрюваних, відомих під псевдонімами Олександр Петров і Руслан Боширов, демонструє, як вони прибувають і переміщаються по Солбсери в неділю, 4 березня. Фотографії спеціально зробленої моделі підробленого флакони з-під парфумів також представлені, в той час як слідчі з контртерористичного підрозділу Скотланд-Ярду продовжують розслідування", - сказано в повідомленні.

У поліції також попросили всіх, хто в період з 2 по 4 березня міг бачити підозрюваних або коробку або флакон з-під підроблених парфумів Nina Ricci повідомити про це слідству.

Нагадаємо, ФСБ знайшла тих, хто "злив" отруйників Скрипаля. ФСБ "полює" на винних у витоку інформації про отруйників Скрипалів.

Як повідомляв Знай. ua, помер головний шпигун Путіна. Скандальний генерал повторив долю свого попередника.

Знай. ua писав, що ФСБ намагалася впровадити "крота" в уряд, у справі замішані Петров і Боширов. Російська сторона намагалася впровадити в його структуру візового центру свого співробітника.