Американець зробив селфі у робочому кабінеті президента США Дональда Трампа і накликав критику на Секретну службу.

Джозеф Янг прокрався до заміської резиденції республіканця у Палм-Біч і вирішив зробити фото на пам'ять на тлі портрету молодого мільярдера, пише The New York Post.

Не довго думаючи, американець поділився знімком на сторінці в Instagram.

[[{"fid":"175127","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"421","width":"659","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

"Прослизнули повз Секретну службу, щоб зробити це селфі. Вони могли б попередити нас не ходити туди", - підписав фото Янг.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знімок наробив чимало галасу в мережі. Журналісти видання одразу ж звернулися за коментарем до прес-секретаря охоронного відомства Кетрін Мілхонун.

Та заявила, що жодного "проникнення" у кабінет Трампа не було. Вона звинуватила американця у наклепі й додала – повз Секретну службу й муха не пролетіла б.

Американець видалив публікацію. Однак було вже запізно – фото розлетілося мережею і викликало обурення з боку користувачів. Мовляв, Секретна служба вже не та, що раніше.

Проте знайшлися в охоронного відомства й захисники, які висловили припущення, що в агентів безпеки просто видався тяжкий тиждень.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", радниця Трампа виправдалася за непристойне фото в Овальному кабінеті.