Американський повітряний маршал ледь не поставила хрест на своїй військовій кар’єрі через забудькуватість. В туалеті літака військова забула пістолет, на який наткнувся один із пасажирів.

Інцидент стався ще 6 квітня, проте про нього дізналися лише тепер,повідомляє The New York Times.

Повітряний маршал, яка супроводжувала рейс із Манчестера до Нью-Йорка, залишила зброю в туалетній кабіні. Пістолет згодом знайшов один із пасажирів та передав його членам екіпажу.

В Адміністрації безпеки у транспорті США про інцидент дізналися, проте офіційних коментарів не надають. Єдине зауважили, що санкцій щодо повітряного маршала застосовувати не будуть. Жінку перевели супроводжувати інші рейси з метою попередити захоплення літаків та забезпечити безпеку пасажирам.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", авіакомпанія United Airlines втрапила у черговий скандал. Бортпровідники завадили полетіти закоханим на власне весілля.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще