В результаті бійні на військовій базі в Афганістані, яку влаштувало десяток талібів, загинуло близько півтори сотні осіб та багато військових отримали поранення.

21 квітня бойовики із руху Талібан, переодягнувшись у форму урядової армії, вдерлися до військової бази та відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, - пише Reuters. В результаті нападу, за останніми даними, 140 людей загинули.

Таліби розстріляли солдат у той момент, коли вони поверталися з молитви. Вогонь відкрили і по тих, хто обідав у їдальні. Багато з військових з численними пораненнями знаходяться у госпіталях.

За інформацією джерела, напад здійснили 10 талібів, які заїхали на військових авто на територіію бази у передмісті Мазарі-Шарифа.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", під час бійні на військовій базі у провінції Балх в Афганістані, одного з терористів бійці ліквідували. Раніше повідомлялося про вісьмох убитих талібами солдат.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще