В результаті атак з повітря на поселення на схід від Дамаска загинули 17 мирних жителів.

Про це повідомляє Anadolu, посилаючись на сирійську опозицію. Вказується, що серед жертв є жінки і діти. Уточнюється, що найбільше постраждав населений пункт Хамоурія в провінції Риф Дамаск. В результаті атаки постраждали близько 50 осіб.

На даний момент рятувальники розбирають завали, шукають людей.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Сирії нанесли авіаудар по в'язниці, що розташована в провінції Ідліб, в результаті чого загинули щонайменше 16 осіб. Спостерігачі організації "Сирійська обсерваторія з прав людини" заявили, що серед загиблих опинилися як самі ув'язнені, так і персонал закладу позбавлення волі.

Крім того, періодично "рейди" в Ідліб здійснюють сили американської та російської авіацій. Тут велика частина території контролюється радикально налаштованими угрупованнями.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще