У Мінську зник лідер місцевого руху "Білоруський національний конгрес" Микола Статкевич, який збирався разом із іншими однодумцями підтримати масові акції протесту з нагоди Дня волі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами близького оточення політика, кілька днів поспіль він не з'являвся вдома: боявся, що за подібні наміри можуть затримати. Пізніше через своїх знайомих він все ж повідомив своїй дружині, що з ним все гаразд, але з того часу на зв'язок не виходив.

Тепер Марина Статкевич планує надіслати офіційний запит до силових структур із проханням з'ясувати місцезнаходження чоловіка, а також пояснити, що на нього очікує далі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що білоруського опозиціонера Володимира Некляєва затримали за організацію забороненого мітингу у Мінську. Правоохоронці зняли його з потяга, яким активіст прямував до Варшави. Там на одному із заходів він збирався обговорити ситуацію, що склалася в країні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще