Хімічну атаку на сирійську провінцію організувала російська сторона. Відповідну думку висловив міністр оборони Великобританії Майкл Феллон.

Про це повідомляє ВВС.

За його словами, Кремль відповідальний за "кожну невинну смерть" в Сирії, тому що саме звідти дають вказівки Башару Асаду.

Феллон наголосив, що тільки Росія могла вплинути на припинення протистояння, але протягом останніх кількох років Володимир Путін для цього нічого не зробив. Міністр вважає що єдиним виходом із ситуації являється негайних відхід Асада.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що представники МЗС Німеччини закликали представників ООН долучитися до незалежного розслідування за фактом хімічної атаки в Сирії. Очільник відомства Зігмар Габріель заявив, що відповідальним за вбивства мирних мешканців вважає Башара Асада.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще