Сьогодні у Франції проходить перший тур президентських виборів. Незалежний кандидат Еммануель Макрон прийшов на виборчу дільницю разом з дружиною Бріджитт Троньо, яка старша за нього на 24 роки.

Перед днем виборів мало хто, особливо за межами Франції, цікавився приватним життям 39-річного Макрона. Як виявилось, 10 років тому тодішній банкір одружився на своїй шкільній вчительці з французької мови.

Макрон був закоханий у Бріджитт з 15 років і вже тоді твердо вирішив пов'язати з нею життя. Саме вчителька прив'язала політику любов до французької літератури та театру.

У 63-річної Троньо є троє дітей від першого шлюбу та шестеро онуків. Макрон власних дітей не має, але він сильно прив'язаний до родини своєї супутниці.

Зазначимо, що вперше подружжя з'явилося разом на публіці у 2015 році під час зустрічі із королем Іспанії Філіпом VI. Після цього кохання Макрона та Троньо почали активно обговорювати у Франції, а Бріджитт стала найпопулярнішою супутницею політика у країні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", головні кандидати та чинний президент Франції Франсуа Олланд вже віддали свої голоси на виборах.