Розслідування російського втручання в американські вибори вийшло на новий рівень – слідчі розширили список осіб, які можуть дати цінні свідчення у справі, щоб пришвидшити остаточне рішення.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами члена Сенату, представника демократичних сил Марка Уорнера, розвідка Конгресу США планує заслухати близько двох десятків осіб. До переліку включили також зятя американського президента Дональда Трампа Джареда Кушнера, адже він зустрічався із представниками російських компаній під час передвиборчої компанії та по її закінченню.

У розпорядженні спецслужб комітету вже знаходиться щонайменше кілька тисяч документів доказової бази.

"Ми хочемо знайти істину, тому працюємо із таким безпрецедентним обсягом документації", - запевнив сенатор Річард Берр.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розбіжності у поглядах представників американського Конгресу гальмують розслідування російського втручання у вибори президента у США.