Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон озвучив позицію своєї країни щодо незаконної анексії Росією Криму.

Під час традиційного пасхального банкету лорда-мера лондонського Сіті голова закордонного відомства Сполученого Королівства повідомив, що британці не визнають анексії Криму.

"Ми наполягаємо на суверенітеті і територіальній цілісності усіх європейських країн і відмовляємося визнавати незаконну анексію Росією Криму", - заявив Джонсон.

Він також прокоментував застосування у Сирії хімічної зброї проти мирного населення та закликав притягнути до відповідальності винних.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми підтримуємо США, які виступають проти вбивства за допомогою хімічної зброї мирних жителів в Сирії", - додав голова британського МЗС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент США Дональд Трамп розширив повноваження американської армії у Сирії.