Кандидатка у президенти Франції від партії "Національний фронт" Марін Ле Пен провела спільну прес-конференцію із лідером руху "Вставай, Франція" Ніколя Дюпон-Еньяном.

Під час виступу Ле Пен оголосила про створення передвиборчого союзу із Дюпон-Еньяном. Крім того, лідер руху отримає посаду прем'єр-міністра Франції у разі перемоги ультраправої кандидатки.

"У своїй роботі він спиратиметься на президентську більшість, що діє в національних інтересах. В уряд національної єдності увійдуть політики, відібрані за свою компетентність і любов до Франції", - заявила Ле Пен.

Дюпон-Еньян зайняв шостей місце після першого туру президентських виборів, набравши 4,7% голосів. Він, так само як і Ле Пен, виступає за скасування санкцій проти Росії і зближення з Путіним.

Другий тур французьких виборів відбудеться 7 травня. За посаду президента поборяться Ле Пен та центрист Еммануель Макрон.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", тимчасовий голова "Національного фронту" Жан-Франсуа Жальк оскандалився через висловлювання про Голокост та пішов у відставку.