Кількість підписів під законопроектом "Про поховання та похоронну справу", що передбачає розробку юридичного механізму поховання тіла Володимира Леніна, поданого на розгляд Держдуми депутатами від "Єдиної Росії" та ЛДПР вже зменшилася.

Свої підписи відкликали "єдинороси" Євгеній Марченко, Микола Брикін і Віталій Бахметьєв, пишуть росЗМІ.

Подаючи законопроект, вони пропонували зробити обов'язковим створення міжвідомчих комісій для вирішення питань про перепоховання останків історичних особистостей. Окремим питанням ішло захоронення тіла Володимира Леніна. Автори документу посилалися на дані соцопитування, яке показало, що 60% росіян виступають за те, аби тіло вождя світового пролетаріату передали землі.

Фракція "Єдиної Росії" не обговорювала таку ініціативу своїх однопартійців, оскільки, за словами заступника секретаря Генради ЕР Євгена Ревенка, "єдинороси" виступають за закони, які "спрямовані на зміцнення злагоди в суспільстві, а не на розкол".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", за поховання Леніна свого часу виступили і в РПЦ.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще