Президент Чечні Рамзан Кадиров готовий співпрацювати з федеральними органами, які будуть розслідувати порушення прав геїв в республіці.

"У чеченському суспільстві немає самого явища, іменованого нетрадиційною орієнтацією. Чеченці тисячоліттями живуть за іншими правилами", - сказав Кадиров, передають російські ЗМІ. Він запевнив, що серед чеченців таких людей ніколи не було. Могли бути тільки ті, хто себе так називає, щоб виїхати на Захід.

Поки, за словами Кадирова, ніяких повідомлень щодо утиску прав геїв не надходило.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що канцлер Німеччини Ангела Меркель звернулася до російського президента Володимира Путіна з проханням захистити права геїв в Чечні.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що в Чечні близько ста осіб було затримано за підозрою в мужолозтво. Журналісти повідомляли, що затримані піддавалися тортурам. Три людей було вбито. Російська влада назвали публікації журналістів брехнею.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще