Президент Чечні Рамзан Кадиров зламав ногу під час гри в футбол з командою спецзагону швидкого реагування "Терек".

Фотографію пошкодженої кінцівки Кадиров продемонстрував в Instagram.

"На цей раз вони вибрали абсолютно нову тактику - несподівано навалилися і збили з ніг! Встав і, як говорив Андрій Миронов, в гіпсі!" - прокоментував травму Кадиров.

Президент залишився задоволений, що не довелося накладати гіпс, оскільки в дитинстві від нього багато страждав. «У дитинстві від гіпсу доводилося сильно страждати, здавалося, що під ним навіть живність завелася», - додав політик.

Кадиров також повідомив, що в грі було забито сім голів. При цьому два - у ворота його команди, що автоматично говорить про чесність гри.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто відзначити, що Кадиров часто тренується разом із футболістами грозненського "Терека".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що найближчим часом російська влада може почати масштабні військові дії на Кавказі, а главу Чеченської Республіки Рамзана Кадирова вона намагатиметься виставити як диктатора.