Донька чеченського глави Рамзана Кадирова вийшла заміж. Втім, сама 18-річна Айшат, яка старшою у родині, поки що намагається не афішувати зміни в особистому житті.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Вона зізналася, що офіційна церемонія вже відбулася, але коли та за яких обставин – розголошувати відмовилася. Відомо тільки, що новому зятю Кадирова всього 19 років і він тісно пов'язаний не тільки з Айшат. Свого часу глава Чечні товаришував із його батьком.

Близьке оточення новоспеченої дружини стверджує, що знайома пара була всього два тижні, але весілля спланували дуже швидко, тому тепер вони обоє мешкають у резиденції батька Айшат.

Як і очікувалося, суворі закони, які панують на цій території, не дозволили нареченій спланувати самостійно своє майбутнє. Не виключено, що і чоловіка вона не обирала, а просто скористалася порадою старших.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вона підсумувала буде займатися вихованням дітей, а про отримання вищої освіти, як того хотіла раніше, доведеться забути.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кадиров придбав елітний особистий літак, який являється одним із найдорожчих серед аналогів.