Глава Чечні Рамзан Кадиров виявився прихильником життя на широку ногу. Якщо раніше ходили легенди про його потаємні статки, то тепер з'явилися дані про розкішний особистий літак, який являється одним із найдорожчих серед всіх бізнес-джетів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За попередні ними даними, Кадиров користувався приватним літаком Airbus ACJ319 для польотів у ОАЕ, Саудівську Аравію та Сочі.

Зареєстрований він на Бермудах, про що свідчить бортовий номер. Втім, встановити власника точно майже неможлива, адже оформлений літак у офшорній зоні, але припускають, що він належить саме чеченському лідеру.

Всередині Airbus ACJ319 нічим не поступається повноцінному житловому будинку: у ньому є кілька спалень, ванна кімната, офіс та приміщення для переговорів, в якому можуть вільно розміститися щонайменше 12 осіб.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для обробки деталей та оформлення інтер'єру дизайнери використовували дорогі та рідкісні матеріали, такі як метали, шкіру, мармур та унікальні листяні породи.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кадирова попросили розібратися із правоохоронцями, які перевищують службові повноваження.