Напередодні травневих свят росіяни готуються розважатися за всіма кремлівськими традиціями.

Першими активізували продавці невеликих магазинів – навіть курка у них має "парадний" вигляд: птаха виставили на продаж вбраного у каску, вручили прапор та обклали зеленню, для кращого ефекту. Все інше – буквально заліплено георгіївськими стрічками. Їх можна помітити всюди: на вході, полицях, товарах.

На таці, де розмістили оновлений товар, з'явився простий, але з присмаком кетчупу напис: "Зі святом".

Якщо покупець не полюбляє курятину, то пропонують альтернативу: доволі "патріотичний кальмар", який закликає любити вітчизну. Тільки от яке відношення мають морепродукти до цього, маркетологи не продумали, як із горілкою "Путінкою", що свого часу викликала ажіотаж в мережі.

Але за традицією окрім хліба потрібні ще й видовища, тому згодом користувачів соцмереж запросили на досить дивну вечірку у військовому стилі. Промовиста афіша з перших літер дає зрозуміти – сумно там не буде.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Зриватися за Русь" на танцполі для дівчат не коштуватиме жодного рубля, але тільки до першої години ночі, а всім хто прийде пізніше потрібно пошукати зайву купюру у кишені. Чоловікам обіцяють "по 50 фронтових кожному", а за 100 рублів і взагалі дозволяють "зриватися" всю ніч.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики так званої ДНР зняли постановочне відео для пропагандистських ЗМІ.