Державний секретар США Рекс Тіллерсон провів переговори з міністром закордонних справ Великобританії Борисом Джонсоном сьогодні, 10 квітня. Головною темою зустрічі стало російсько-сирійське питання, зокрема підтримки Кремля президента Сирії Башара Асада.

Про це стало відомо з повідомлення Джонсона в Twitter.

"Підтримка Росією Асада - основна тема переговорів, які були тільки з державним секретарем США Рексом Тіллерсон напередодні зустрічі з колегами з G7 в Італії", - повідомив глава британського МЗС.

Також Борис Джонсон заявив, що найближчими днями учасники G7 обговорять питання щодо введення жорстких санкцій проти РФ, і цього разу

"На порядку до сьогоднішньої зустрічі глав МЗС G7 в Італії є пропозиція про нові "по-справжньому жорстких" санкції щодо Росії, якщо та не припинить підтримку Асад ", - додав Джонсон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відповів на гарячі запитання в світлі удару США по Сирії. За словами представника Кремля, авіаудари продемонстрували небажання сприяти вирішенню конфлікту в Сирії.