Американський режисер Олівер Стоун збирається зняти документальний фільм про російського президента Володимира Путіна, ідея створення якого з'явилася ще два роки тому.

Про це повідомляє Sydney Morning Herald.

Він підкреслив, що стрічка базуватиметься не стільки на біографічних моментах, скільки на форматі "питання-відповіді".

" Путін один з найважливіших світових лідерів, і поки США вважають його ворогом. Важливо чути, що він говорить", - зазначив Стоун.

Сюжет висвітлить події 2000 року, погляди Путіна та їх вплив на світ. Покажуть також ситуацію із Едвардом Сноуденом, при цьому коментарі російського президента особливо редагувати не будуть.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Потрібно запобігти наростаючому нерозумінню із Заходом і зупинити ситуацію на межі війни", - пояснив свої наміри режисер.

Слід відзначити, що свого часу Олівер Стоун вже зняв стрічку на політичну тематику, яка стосувалася тотального стеження американських спецслужб за громадянами. Головними героями стали співробітники ЦРУ та Агентства національної безпеки США.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі опублікували іронічний мультфільм, у якому Путін ґвалтує Росію.