Зінедін Зідан професійний футболіст і може давати поради у футболі, однак у питаннях політики до нього прислухатися не слід.

Так прокоментувала кандидат у президенти Франції від партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заклик відомого футболіста Зінедіна Зідана не голосувати за неї, пише BFMTV.

"Він може давати поради у футболі, він дійсно в цьому розбирається, але про політику я не впевнена", — зазначила Ле Пен.

Вона також додала, що, враховуючи заробіток Зідана, не здивована таким коментарем.

"Вважаю, Зідан зацікавлений у перемозі Макрона, щоб зберегти своє багатство, зароблене завдяки таланту", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Відзначимо, в п'ятницю, французький футболіст Зідан, говорячи про майбутній другий тур президентських виборів, закликав "уникати ідей "Національного фронту".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров висміяв у своєму вірші вибори президента Франції.