Кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон лідирує після другого туру виборів на заморських територіях, де голосування розпочалось раніше через різницю у часових поясах.

За інформацією бельгійського видання Soir, на островах Сен-П'єр і Мікелон Макрон набрав 63,3% голосів, Ле Пен - 36,7%. На Сен-Мартені переміг центрист із різницею 67,6 на 32,4%. Мешканці Французької Гвіани та острову Мартиніка також проголосували за екс-банкіра - 65 на 35% та 77,5 на 22,5% відповідно.

Бельгійці збирали дані на виходах з виборчих дільниць. Французьким ЗМІ заборонено висвітлювати будь-яку інформацію щодо результатів виборів до офіційного оголошення результатів.

Французи, які живуть у США та Канаді, віддали Макрону ще більшу кількість голосів. У найбільших містах Північної Америки він набрав не менше 90%.

За даними соцопитувань перед виборами, Макрон має усі шанси набрати близько двох третин голосів.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", паризька поліція евакуювала площу біля Лувру, де Макрон планував святкувати перемогу.