Одразу сім лож французьких масонів закликали не голосувати за лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен на майбутніх президентських виборах.

Свою заяву вони поширили менш, ніж за два тижні до першого туру голосування, пише AFP.

"Ми не збираємося вказувати, за кого голосувати, але хочемо нагадати наші цінності: гуманізм і прихильність Республіці. Тому ми закликаємо французів не піддаватися впливові неопопулістів і заблокувати шлях "Національному фронту", - сказано в посланні масонських організацій.

"Національний фронт" є противником припливу мігрантів у Франції і виступає за більшу самостійність Парижа. Лідер партії Марін Ле Пен неодноразово заявляла, що якщо стане президентом, то проведе в країні референдум з питання про вихід з ЄС, а також відмовиться від євро.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в Парижі на вулиці Фобур Сан-Оноре невідомі підпалили штаб-квартиру Марін Ле Пен.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще