Кандидат в президенти Франції, лідер ультраправої партії Марін Ле Пен продовжує свою передвиборну кампанію черговими обіцянками. Слідом за відміною євро, скандальний політик, в разі перемоги, також має намір взяти усі кордони країни під свій контроль та призупинити дію Шенгенської угоди.

Про це кандидат розповіла місцевому телеканалу BFM TV.

Ле Пен прагне посилити контроль кордонів та вигнати з країни іноземців-радикалів, з метою уникнути терактів.

"Для боротьби з тероризмом ми повинні, насамперед, контролювати кордони і вигнати з країни радикалізованих іноземців. Ми сьогодні стикаємося з проблемою, яка представляє собою форму бюджетного тероризму, коли радикалізовані особистості діють поодинці. Ця нова форма тероризму вимагає прийняття нових заходів", - зазначила лідер партії "Національний фронт".

Ле Пен додала, що прийме ряд законів, що стосуються національної безпеки та соціальної сфери. Все це вона збирається зробити у найближчі місяці після того, як займе на пост глави держави.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Ле Пен напророкувала розпад Європейського Союзу.