В Естонії 8 травня розпочалися найбільші в історії міжнародні навчання країн-членів НАТО та їх союзників.

Про це повідомляє DW . Навчання отримали назву "Kevadtorm-2017", що переводиться як "Весняний шторм-2017". Присутні на маневрах й українські військові. Естонія направила на навчання майже дев'ять тисяч військовослужбовців.

Бойові підрозділи відточують свою майстерність переважно на півночі і північному сході країни, поблизу кордону з Росією. На навчання контингенти відправили Великобританія, Франція, Німеччина, Нідерланди, Польща, країн Балтії, Канада, США та Грузія.

На навчання привезли велику кількість бронетехніки. Зокрема, американські танки M1A2 Abrams, британські Challenger 2 і французькі Leclerc. Також задіяні бойові машини піхоти Естонії, Великобританії, США та Франції.

Навчання триватимуть тижні. Фінальний їх етап запланований на 25 травня.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, українські танки вже прибули на змагання НАТО The Strong Europe Tank Challenge. В них візьмуть участь модифіковані вітчизняні бойові машини.