Акції протесту і нападки на уряд організовані для досягнення політичних цілей.

Про це заявив прем'єр-міністр країни-агресора Дмитро Медведєв, коментуючи звинувачення відносно нього, що з'явилися в інтернеті.

За його словами, це вигідно тим, хто замовляє подібного роду (компрометуючі) сюжети, матеріали. Це люди з конкретними політичними цілями.

Медведєв назвав "нісенітницею та якимись папірцями" зібраний на нього компромат (розслідування Фонду боротьби з корупцією, заснованого опозиціонером Олексієм Навальним, - ред.). Та заявив, що розслідування проспонсорували приватні інвестори, які прагнуть "витягнути людей на вулиці".

Самого Навального російський прем'єр назвав "судимим персонажем", який підставляє молодь для досягнення шкурних цілей.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", факти про корупційну "імперію" Медведєва, наведені в розслідуванні Навального "Він вам не Дімон", підтвердилися.