Той факт, що американський президент Дональд Трамп проігнорував вечерю Асоціації кореспондентів Білого дому в цьому році, не особливо засмутив представників ЗМІ. Тим більше, що за кілька годин до заходу республіканець видав кілька неприємних месиджів у бік преси.

Зокрема під час виступу перед своїми прихильниками в штаті Пенсільванія Трамп заявив, що у ході вечері "безліч голлівудських акторів і вашингтонських журналістів втішатимуть один одного в залі для торжеств одного з готелів в столиці", – передає "Голос Америки". Він додав, що вечеря довга і нудна, тому присутні на ній почуваються, як у пастці.

На думку президента США, робота ЗМІ у плані висвітлення роботи його адміністрації вкрай незадовільна.

На вечері, незаважаючи на відсутність Трампа, гостям не було сумно. Чого варті лише жарти ведучого – гумориста Хасана Мінхаджа. У своєму виступі він не зміг обійти стосунки США та Росії.

"Слухайте, тут вже як є: нам треба нарешті, "примітити слона", якого немає в цьому залі. Лідера нашої країни сьогодні немає тут з нами. Це тому, що він живе в Москві - це дуже довгий переліт. Владу було б важко встигнути, Влад же не може швиденько прилетіти в суботу. Сьогодні субота. А щодо того другого хлопця: по-моєму, він у Пенсільванії, тому що не розуміє жартів", – видав Мінхадж.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Трамп обізвав кілька авторитетних американських видань «"ворогами народу".