В мережі опубліковано відео зіткнень в Парижі, які були викликані жорстоким поводженням правоохоронців з підозрюваними.

Судячи з відео, яке було опубліковано на а порталі RuptlyTV, акції протесту влаштували близько 200 демонстрантів. Приводом для протестів стала загибель 56-річного Шайо Лю. За попередньою інформацією, він був убитий правоохоронцями, які прибули на виклик через побутову сварку.

Протестуючі кидали в копів камені, пляшки та інші предмети. Також вони використовували коктейлі Молотова. В результаті заворушень загорілося кілька машин, які були припарковані на вулиці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Парижі правоохоронець застрелив чоловіка, який напав з ножицями на його напарника. Він накинувся на одного з поліцейських і глибоко поранив його в бік, напарник різко зреагував і вистрілив в нападника: постріл виявився смертельним. В окружній поліції визнали такий вчинок патрульного правомірним, який не перевищує рівень необхідної самооборони.