Оборонне відомство Сполучених Штатів Америки вирішило з’ясувати, чи мав право колишній радник американського президента з національної безпеки Майкл Флінн отримувати гроші від іноземців.

Відповідне розслідування вже ініціювали в Пентагоні. Лист з повідомленням про це, підписаний в.о. генерального інспектора Гленном Файном, оприлюднив комітет Палати представників Конгресу США з нагляду і державної реформи, передає "РБК".

Якщо Флінн не мав права на те, у чому його підозрюють, то своїми діями він міг порушити низку внутрішніх регламентних норм Міноборони США.

Свого часу Флінн підтвердив, що йому платили гонорари за виступи на заходах пропагандистського каналу RT, американської дочірньої компанії "Лабораторії Касперського" й американської компанії, пов'язаної з вантажним перевізником "Волга-Дніпро".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", ФБР може завести на Флінна кримінальну справу за дачу неправдивих свідчень.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще