Італійська поліція затримала осіб, яких підозрюють у підготовці теракту у Венеції. У цій операції ключову роль зіграли перехопленіі телефонні розмови.

Про це пише "Радіо Свобода".

Серед затриманих був один неповнолітній. Чоловіки - вихідці із Косово та мали відношення до терористичного угрупування "Ісламська держава".

За словами правоохоронців, теракт, яки вони готували був спрямований на підрив найвизначнішої пам’ятки Венеції - мосту Ріальто.

Як розповіли поліцейські, із перехоплених телефонних розмов стало зрозуміло, що вони готуються здійснити теракт. Зазначається, що ці громадяни мали право на постійне проживання в Італії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", терористичне угрупування бойовиків "Сомалі", яким керував ватажок Михайло Толстих ("Гіві"), поповнили російськими кадровиками.