Відеоблогер Анастасія Шпагіна, яка вирішила зробити операцію з корекції носа, втратила не тільки красу, але й страждає від проблем зі здоров'ям, а також зіткнулася з погрозами з боку клініки.

6 квітня 2017 року досить відома на сьогоднішній день одеситка, яка, швидше схожа на живу ляльку, а не на людину, опублікувала на своєму каналі в YouTube ролик, де розповіла про проблеми, що виникли після операції. Запис за чотири дні набрав понад 2,5 мільйона переглядів, після чого дівчина почала отримувати погрози від невідомого чоловіка, який представився представником клініки "Parada".

Що сталося після операції

На опублікованому ролику, який отримав назву "Неудачная ринопластика / Моя ужасная история", Анастасія розповіла, що через місяць після операції у неї з правого боку носа з'явилася западина, через яку ніздря зменшилася та перестала дихати. Звернувшись до свого хірурга Тимура Нугаєва, блогер почула, що це нормальний наслідковий набряк, який незабаром "розсосеться". Але цього не сталося й ще через місяць. Пізніше дівчина дізналася, що вона не перша, хто став жертвою "спеціаліста".

10 квітня Шпагіна знайшла у своїх дверях записку з номером телефону. Передзвонивши, почула у свій бік погрози. Невідомий представився працівником клініки. Всю розмову дівчина записала на диктофон.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За словами Анастасії, вона зверталася в поліцію, намагаючись написати заяву. Але їй у цьому відмовили.

"Пізніше я дізналася, що на цю людину подавалося багато заяв. Погрожував він багатьом. Все це спускалося йому з рук, тому що відкуповувався. Це дуже заплутана незрозуміла ситуація. Людина зробила помилку. Я нічого не придумала, це не наклеп. Я не брешу. Я дійсно маю проблеми з носом. Я ходила до лора. Він сказав, що в ніздрі, яка не дихає, утворилися гнійники, які потрібно лікувати за допомогою крапельниць з антибіотиками, інакше запалитися хрящ і ніс провалиться", - додала Шпагіна.

Російські блогери заступилися за дівчину та висміяли поведінку співробітників клініки.

Нагадуємо, Анастасія Шпагіна – 23-річний відеоблогер з Одеси. Вона називає себе Фуккацумі або Квітковою Феєю. Величезні очі, порцелянова шкіра без єдиної вади, яскраві перуки та лялькові сукні зробили дівчину досить популярною в мережі. За фахом Настя візажист і працює в престижному салоні краси.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", одеська Барбі Валерія Лук'янова опублікувала на YouTube відео, де жорстоко розкритикувала "потворних" жінок.