Десятирічного учня однієї зі шкіл американського штату Флорида Джона Хейгуда заарештувала поліція після звернення вчителя.

Як передає телеканал CNN, причиною арешту стала агресивна поведінка учня, котрий страждає на аутизм.

Передісторія інциденту взагалі бере початок з жовтня минулого року. Тоді за порушення хлопцем дисципліни вчитель попросив його покинути клас, але учень не тільки не виконав наказ педагога, а й накинувся на нього з кулаками та погрожував убити. Жертва відбулася синцями та подряпинами.

Після цього Джона перевели на домашнє навчання. Недавно він прийшов складати іспит, і вчитель, упізнавши свого кривдника, зателефонував у відділок і викликав правоохоронців.

Далі те, що відбувалося, мати учня Луенн зняла на телефон. Хлопчик кричав, що він не розуміє, що відбувається, і не хоче, щоб його чіпали, бо не любить, коли до нього торкаються. Поліцейський надів на Джона кайданки і посадив у службову машину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Учня помістили в камеру ізолятора для неповнолітніх, відмовивши матері в праві поїхати разом з дитиною. Там його протримали всю ніч, а вранці відпустили. Тепер він зобов'язаний з'явитися до суду 11 травня.

У зв'язку з цим інцидентом проводиться розслідування, перевіряється законність дій поліції

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Китаї учні до смерті забили жінку-педагога.