Скандальний філіппінський президент Родріго Дутерте знову відзначився гучними висловами.

На цей раз політик вирішив попередити народ про свою жорстокість: він з легкістю може переплюнути терористів, які відрізають голови мирним мешканцям і ворогам. Також Дутерте вирішив додати, що готовий поласувати екстремістами, якщо ті потраплять у полон живими. Про це повідомляє The Independent.

"Якщо ви хочете, щоб я став твариною, я готовий до цього", - заявив філіппінець під час промови на відкритті національного спортивного турніру і додав, що якщо до нього приведуть бойовика в той час, коли у президента буде поганий настрій, він готовий з'їсти його печінку, приправивши сіллю й оцтом.

Публіка думала посміятися над цими словами, але Дутерте наполіг: "Це правда, якщо мене роздратувати".

Це далеко не перший раз, коли президент робить провокаційні заяви. Інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як Дутерте показав середній палець Євросоюзу і прокляв тодішнього американського президента Барака Обаму.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще