З початку квітня у Венесуелі не спадає хвиля антиурядових протестів. У столиці продовжуються зіткнення невдоволених мешканців, які масово вийшли на вулиці з протестами, та силовиками, яких кидає влада на придушення повстання. Мітинги переросли у криваві сутички та невпинно набирають все більших масштабів.

У мережі показали одне з таких зіткнень. На відео видно, як силовики відкривають вогонь по людях, що мають при собі лише дерев'яні щити для захисту. За останньою інформацією, у жорстоких протистояннях загинуло 35 громадян.

Напередодні проти демонстрантів застосували важку техніку. У Каракасі поліцейські спрямували бронетранспортер прямо у натовп протестувальників.

Нагадаємо, у Венесуелі тривають антиурядові мітинги. Невдоволений народ масово вийшов на вулиці міст із вимогою негайних перевиборів, оскільки вважає, що нинішня влада, зокрема президент країни Ніколас Мадуро призвів багату на нафту Венесуелу до економічного та продовольчого краху.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Венесуела запустить процедуру виходу з Організації американських держав.