Російський президент Володимир Путін повільно, але вірно втрачає популярність серед населення.

За даними російських соціологів, 64% громадян хочуть, щоб господар Кремля переобрався на новий термін, 48% готові проголосувати за нього на виборах, проте з цього числа 22% не можуть точно сказати, чи варто взагалі йти на вибори і ставити галочку в бюлетені, якщо кінцевий результат приблизно зрозумілий кожному.

Політологи кажуть, що спрогнозувати кількість тих, хто піде обирати нового президента, практично нереально: в усьому винна жахлива пропаганда, яка вселяє атмосферу загального страху.

Але все-таки за останні півтора року ажіотаж і зарахування Путіна до лику святих починає потихеньку згасати: вже мало хто радіє "нашому Криму", вже занадто складно закривати очі на гучні політичні і корупційні скандали. До того ж, активізувалася опозиція, яка запевняє, що альтернатива нинішньому життю є.

Путін провалюється по всіх фронтах, окрім зовнішньої політики, але й там тільки видимість досягнень. З кожним місяцем все більше росіян вважають за краще вимикати блакитний екран і відмовлятися від місцевої преси, втомившись від вічної напруги і почуття, що тобі нав'язують віру в те, чого насправді немає.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також політологи впевнені, що Путін вважатиме за краще загострити зовнішні конфлікти, аби відвести увагу населення від глобальних проблем всередині країни. На сході України вже збільшується калібр зброї і кількість обстрілів: з кожним днем ​​буде тільки гірше. Російський диктатор тиснутиме на західних партнерів, домагаючись скасування санкцій. Якщо Європа зможе встояти проти такої агресії, Путіну вже доведеться вигадувати схему, за якої він зможе піти з політики, і при цьому залишитися живим.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що рейтинги російського опозиціонера Олексія Навального стрімко ростуть, тому Путін оперативно закрив йому дорогу до президентських перегонів.