Російський опозиціонер Олексій Навальний боїться осліпнути на одне око після нападу.

У своєму блозі він написав, що до зеленки, яку йому бризнули в обличчя, могли підмішати ще якусь речовину. За його словами, вже минув час, проте лікування поки не дало ніяких результатів.

Навальний згадав такий самий напад на нього в Барнаулі. Тоді йому в обличчя також бризнули зеленкою. Однак швидко опік пройшов. Тут же ситуація інша.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Навальний разом зі своєю помічницею прямував на Global event forum. Біля машини на нього напали невідомі і плеснули розчином в обличчя. Зеленка потрапила в очі. На місце події відразу викликали медиків.

Про отримані пошкодження він сам написав у блозі. Знеболити складно, і очей палахкотить пекельним вогнем, та ще й не відкривається, описав стан Навальний.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще