Міністерство закордонних справ Естонії заявило про вторгнення у свій повітряний простір російського урядового літака.

Про це повідомляє видання Delfi.

Вказується, що інцидент стався 3 травня. Літаком, який порушив повітряний простір, був борт Іл-96 спеціального льотного загону "Росія" Управління справами президента Російської Федерації.

"3-го травня літак російського уряду Іл-96 порушив повітряний простір Естонії на північному узбережжі", - йдеться в повідомленні. Зв'язок з судном був відсутній, естонські диспетчери не отримали план польоту.

Влада Естонії заявляє, що це був перший подібний інцидент в цьому році. У 2016 році було зафіксовано сім подібних випадків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що верховний головнокомандувач НАТО в Європі Кертіс Скапарротті зажадав збільшити чисельність військ для стримування агресії Росії.