Прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков вказав у декларації за 2016 рік близько 13 млн рублів доходу.

Також Пєсков володіє трьома квартирами (щоправда в одній з них у нього у власності лише половина). Також у нього є паркувальне місце і автомобіль Toyota Land Cruiser 200.

Крім того, він користується двома земельними ділянками площею близько 7,8 тисячі і 1,4 тисячі квадратних метрів, а також житловим будинком площею майже 779 квадратних метрів.

При цьому дружина Пєскова Тетяна Навка минулого року заробила понад 120 млн рублів.

В її декларації вказані дві земельні ділянки, два житлових будинки, чотири квартири (найбільша з яких знаходиться в США, її площа 126 квадратних метрів) і місце для автомобіля.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У неї також є два автомобіля Mercedes, один Lexus і мотовсюдихід Yamaha.

Діти Пєскова числяться власниками третин в квартирі площею 140 квадратних метрів.

У 2015 році Навка заробила 89 млн рублів, а її чоловік – 36 млн рублів. Таким чином, за минулий рік дохід Пєскова зменшився втричі, а його дружини навпаки – зріс майже на 30 млн рублів.

Нагадаємо, згідно з декларацією, за 2016 рік президент Росії Володимир Путін заробив досить скромну суму - близько 8,85 мільйона рублів.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, за 2016 рік прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заробив 8,586 млн рублів. Проте особливо здивував автопарк "Дімона": він нібито їздить на Волгє і Побєдє.