У Росії триває розслідування вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Кримінальна справа порушена за двома статтями – незаконний обіг зброї та вбивство.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Слідчі розглядають кілька злочинів за фактом інциденту. Незаконний обіг зброї, який підпадає під статтю 222 КК РФ передбачає найменший термін покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі, а найбільший – до восьми років.

Розглядають також покарання по ст.105 КК РФ (умисне вбивство), яка стосується також іноземних громадян, які скоїли злочин "проти інтересів чи громадян Росії".

У планах Слідчого комітету – допитати родичів та знайомих загиблого Вороненкова, до переліку яких внесли кілька українців, втім їх прізвища поки що невідомі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кримінальну справу за фактом вбивства Дениса Вороненкова відкрили в РФ.